3 metode de a pregati curcanul de sarbatori



Deep-Fryed Turcia
3 galoane ulei de arahide pentru prăjire, sau după cum este necesar1 (12 lire) curcan întreg, gât și căpșuni eliminate1/4 cana condimente creole1 ceapă albă

Într-o furaj mare sau friteuza de curcan, ulei de căldură la 400 de grade F. Asigurați-vă că lasă loc pentru curcan, sau ulei va vărsapeste.
***** Notă marginală *****
Cum se determină cantitatea de ulei de care aveți nevoie:
Cea mai ușoară cale pe care am găsit-o pentru a determina cantitatea de ulei de care aveți nevoie este să așezați curcanul în friteuză și să umpleți cu apă până când curcanul este acoperit. Îndepărtați curcanul și lăsați-l să se scurgă, uscați și cu prosoape de hârtie. Notați nivelul apei din friteuză. Aruncați apă și uscați-vă bine. Umpleți vasul de prăjire cu ulei până la nivelul menționat mai sus. Acest lucru ar trebui să contribuie la prevenirea deversărilor de combustibil lichid.
***** End Side Note *****
Plasați un platou mare cu pungi de hârtie sigură pentru alimente. Clătiți curcanul și uscați bine cu prosoape de hârtie. Creșteți creolele condimentate peste curcan înăuntru și în afară. Asigurați-vă că gaura de la gât este deschisă cu cel puțin 2 centimetri, astfel încât uleiul poate curge liber prin pasăre. Așezați tot ceapa și curcanul în coșul de scurgere. Curcanul trebuie așezat mai întâi în capătul gâtului. Coborâți încet coșul în ulei fierbinte pentru a acoperi complet curcanul. Mențineți temperatura uleiului la 350 grade F și gătiți curcanul timp de 3 1/2 minute pe kilogram, aproximativ 45 de minute. Scoateți cu grijă coșul din ulei și curățați curcanul. Introduceți un termometru din carne în cea mai groasă parte a coapsei; Temperatura internă trebuie să fie de 180 de grade F.
Finalizați scurgerea curcanului pe platanul pregătit.
Grilă întreaga Turcia
12 kilograme de curcan întreg2 cesti de apa3 linguri de pui de bulion de pui2 lingurite de praf de usturoi2 lingurițe de praf de ceapă1 lingurita de condimente păsări de curte1/2 lingurita de patrunjel tocat1 linguriță de ardei gras
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură indirectă medie și grătar ușor de ulei. Clatiti curcanul si uscati-l. Puneți pieptul de curcan cu fața în jos pe grătarul pregătit. Se agită curcanul pe ambele părți până când pielea este aurie până la maro închis. Într-o tavă mare de prăjire, amestecați împreună apă, pudră de bulion, praf de usturoi, praf de ceapă, condimente de păsări de curte, patrunjel și boia de ardei. Puneți pieptul de curcan în partea inferioară în tava de prăjire. Scoateți amestecul de peste peste curcan. Acoperiți bine cu folie și puneți-l pe grătar. Grătați 3 până la 4 ore, până când temperatura internă a coapsei ajunge la 180F. Îndepărtați curcanul din grătar și lăsați-l să stea 15 minute înainte de sculptură.
Turcia fumată
1 turcă de 8 până la 22 lbs., Proaspătă sau complet dezghețatăSweet Pickle Brine (rețetă de urmat)Sirop din esență de arțar
Sos de brânză dulce:
1 gal. apă2 1/2 cani sunt recomandate sărurile, pietrele, murăturile sau sărurile de conservare1/3 ceasca de zahar brun deschis1 lingură Usturoi lichid1 oz. Mori de condimente
Amesteca bine. Este posibil să fie necesar să ajustați sumele în funcție de mărimea păsării. Această rețetă ar trebui să vă fie potrivită pentru o curcă de 8-12 lb.
Clătiți bine curcanul cu apă rece, drenați și uscați. Se prepară saramură dulce. Brânză de curcan conform următorului program,8 la 12 lb. pasăre 3 zile, 13 la 16 lb pasăre 4 zile, 17 la 22 lb. pasăre 5 zile. Îndepărtați din saramură; Clătiți bine în apă rece și uscați. Se lasă să se usuce în frigider timp de 24 de ore.
Așezați aripile în spate și legați picioarele și coada împreună. Baschet curcan cu sirop de arțar înainte de a introduce fumător și la fiecare 2 ore în timp ce fumează. Poziționați curcanul pe grătar. Fumatul fierbe până se face.
Cea mai bună metodă de a determina nuanța este să introduceți un termometru din carne în cea mai groasă parte a curcanului (sânul), temperatura internă ar trebui să fie de 180 grade F.
Mâncarea pentru fumat este mai mult o artă decât o știință; Această rețetă nu este destinată începătorului. Numeroși factori determină stabilirea timpului de gătire pentru un anumit produs alimentar atunci când fumează.
Curcanul se răcește în frigider timp de 24 de ore înainte de a servi pentru a spori aroma afumată. Poți servi curcanul imediat dacă dorești.

Postări populare

Restaurante fast-food