3 metode pentru ciocolată topită perfect


Topirea ciocolată pentru coacere este o sarcină exigentă, dacă nu se face perfect, puteți ajunge la o mizerie arsă sau granulară și puteți distruge orice ați coace. Mai jos sunt 3 metode de topire a ciocolatei, fiecare putând avea succes în felul său propriu și trebuie să alegeți doar o metodă care să funcționeze pentru tine și să gătești!
În cuptor
Ciocolata poate fi topita destul de usor in cuptor, dar va trebui sa fiti foarte harnici in ceea ce priveste privirea. Este ușor să vă prindeți în alte treburi de coacere și să nu vă dați seama că ați supraîncălzit până când va fi prea târziu. Pentru a topi ciocolata în cuptor, încălziți cuptorul la 110 grade. Se taie ciocolata și se pune într-un vas în interiorul cuptorului. Țineți ușa deschisă și verificați în mod regulat. Va dura aproximativ o oră pentru a se topi bine.
Metoda dublă a cazanului
Această metodă încercată și adevărată utilizează două ghivece sau un vas special de cazan dublu. Potul de jos are aproximativ un centimetru de apă în el și oala de sus este puțin mai mică și se sprijină pe vasul de jos. Apa ar trebui încălzită chiar sub un flacon de fiert. Se taie ciocolata si se pune in oala de sus. Ciocolata trebuie agitată până când este topită și trebuie să fii foarte atent să nu amesteci ciocolată cu apă, deoarece aceasta va deveni granuloasă.
Cuptor cu microunde
Utilizarea cuptorului cu microunde pentru a topi ciocolata poate fi metoda cea mai rapidă, dar și cea mai dezastruoasă, deoarece câteva secunde de supraîncălzire poate distruge ciocolata. Se taie ciocolata si se pune intr-un bol cu ​​microunde in conditii de siguranta. Încălziți 50% timp de 1 până la 4 minute - cantitatea de timp necesară va depinde de cantitatea de ciocolată pe care o topiți, astfel încât va trebui să urmăriți ciocolata tot timpul. Când vedeți că se întoarce strălucitor și înainte de a se topi complet, scoateți-l din cuptor și amestecați până se topește complet.

Postări populare

Restaurante fast-food