Barbeque pe intelesul tuturor



Nu este nimic mai plăcut decât să ai prieteni și familieAdunate în mijlocul minunatelor mirosuri de gratar de cărbuneCreveți, legume și favorite selectate. Barbatul este unul dintre eleAcele ritualuri onorate în timp ce merg mână în mână cu vara.Indiferent dacă vă aflați în curtea ta sau la camping preferatSite-ul, barbecue este o placere sa se bucure de intreaga familie.
Barbecuingul nu a fost niciodată mai interesant; Cu modelele nesfârșiteDe grătare disponibile și nenumăratele cărți de bucătărie și grătareGătit arată că într-adevăr nu iau barbecuing într-un nou cu totuldomeniu. Cu rețete pentru totul, de la banane la gratar laPiersicile și coaja uscată pentru coaste, grătarele nu sunt doar pentru gătitFripturi și burgeri. Cu toate grătarele disponibileOpțiuni vă ajută să știți câțiva dintre termenii de gratar șiUstensile de gratar folosite.
În primul rând, grătarele vin într-o varietate largă de opțiuni; SuntPropan, gaze naturale și grătarele standard pentru utilizare cucărbune. Barbecuele pot veni cu stilul unul, două și patruArzător opțiuni, împreună cu rotisseries. Există chiar grătaruriCare au răcitoare construite chiar în partea de jos! Barbecuingul areNu a fost niciodată atât de convenabil.
Când vă folosiți grătarul, vă ajută într-adevăr să aveți dreptulUstensile si accesorii pentru barbeque, acest lucru va face gratarExperienta mai usoara si mai placuta. Cuțite lungi manipulate, bastingPeriile și spatulele sunt destul de utile. Măști de cuptor cu greutate marePoate fi de asemenea utilă. Bineînțeles că nu vrei să uiți bunulPerii de sârmă și scruber (folia macină chiar funcționează bine) laEliminați acumularea, păstrând rafturile dvs. curate.
Alimente care sunt delicate, cum ar fi pește, legume și unele burgeriPot beneficia de gătit într-un coș de grătar special (în acest fel tuNu pierdeți nici o masă în gratar). SuntDe asemenea, rafturi speciale disponibile pentru a fi utilizate cu porumb, cartofi,Coaste și carne.

Un accesoriu excelent pentru grătar este wok-ul pentru grătar, cu asta și tinePot face sa fiti preferati prajiti si preparate vegetale; WokAre găuri mici, care permit căldură și fum să pătrundămancarea. Un alt accesoriu excelent pentru grătar este tava de pizza pentru grătarFolosit mai ales pentru pizza la gratar. Alte accesorii pentru grătar includ;(Http://www.best-bbq-online.com/grill-accessories.htm)Topperul de grătar folosit pentru pește și legume care oferă un echilibruSuprafața de gătit, care împiedică alimentele să cadă prinGrătar cu grătare; Nu puteți avea niciodată prea multe fiare în asortateLungimi care pot fi utilizate cu un rack de bere pentru gratarLegume și carne de marinat preferate; Dulapuri de fumat pentru gazGratarele umplute cu chipsuri de lemn îmbibate adaugă un fumat minunatAromă pentru alimente. În sfârșit sunt disponibile pachete de folie sau canistre simplePentru a înfășura alimente, amintiți-vă că ați putea fi sacrificațiGratarul și arome de fum atunci când alimentele sunt înfășurate strâns.
După ce aveți ustensile și accesorii adecvate pentru grătarPentru ca esti o experienta de barbeque pe care o vei dori sa o familiarizeziPe diferitele tipuri de procese și termeni de grătarePentru a găsi cele care funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru a ști exact cetrebuie făcut. Pentru a începe, bastingul este probabil cel mai familiarDe termeni de grătare, o simplă periere cu un lichid condimentatAdăugând atât aromă, cât și umiditate alimentelor. Este un paharDoar francez pentru un kabob, sau pur și simplu mâncare gătită pe un bivol. AGlazura este o acoperire lucioasă, aromatizantă pe mâncare, deoarece gătește ca aRezultatul unei operații regulate.
Trei metode foarte populare de gratar sunt grătarul direct,Fumatul uscat și metodele de grătare indirectă. Grillul direct esteProbabil cel mai popular gratar folosit, este atunci cand mancarea estePlasat direct peste flacără. Este o metodă rapidă datorităCăldura intensă și permite rumenirea la exterior a alimentelor.Acest proces funcționează cel mai bine pentru produsele alimentare care necesită timp scurt de gătitCum ar fi burgeri și fripturi, trebuie să vă amintiți să transformați alimentelePentru a permite gătitul pe ambele părți. Metoda de fumat uscat esteObținută prin plasarea unui raft de grătar indirect asupra sursei de căldurăCu capacul de gratar în jos, aceasta permite flacării să ardă astfelCreând fum care acoperă mâncarea, oferindu-vă un gust fumător.În cele din urmă grilajul indirect este un proces lent de gătit deoareceDe mai puțină căldură, se face prin înconjurarea unui vas de picurare cu cărbuniȘi pune mâncarea peste tigaie, astfel încât aerul fierbinte circulăÎn jurul hranei (similar cu un cuptor cu convecție). Este înțelept săVerificați manualul pentru gratar indirect pentru gratar indirectSpecifice gratarului dvs., fripturile funcționează bine cu această metodă.
După ce ați achiziționat gratarul și toate gătiturile necesareUstensile și accesorii sunteți gata pentru cea mai bună parte dinGratar și care este de gătit a alimentelor. Sosuri, marinateȘi frecaturi sunt idei populare de gătit atunci când la grătar. SosulSe poate spune că definește un grătar grozav. Fie că utilizați puținSau o mulțime este o chestiune de preferință

Postări populare

Restaurante fast-food