Grătar - notiuni de bază pentru toți



De la epoca de piatră, omul a perfecționat arta gătitului folosind o flacără directă. Dacă ați fi întrebat pe cineva despre istoria gratarului, probabil că veți obține un răspuns similar cu cel dinDeclarația de mai sus. Cu toate acestea, acest lucru nu ar fi corect, deoarece există o diferență fundamentală între simpla gătire cu flacără și gratar. Dacă nu adăugați un anumit sos, la metoda flacării directe, faceți grill, nu aveți un grătar. Pentru a gratar cu adevărat este de a baste și lent carne de gătit 5 sau 6 ore la o temperatură scăzută (în jur de 200 de grade), peste lemn sau cărbune.
Astăzi când vă gândiți să mergeți la un grătar, puteți crea ideea unui hamburger sau a unei fripturi, atât de mare și suculentă, încât se topește în gură. Alternativ, poate un câine fierbinte la gratar la perfecțiune cu toate topping-urile. Gratarul fraza a evoluat pentru a semnifica fie carnea servită, fie evenimentul social în care a servit carneaA fost special pregătit pentru a reprezenta oGust gratar. Indiferent de zona din SUA pe care o alegeți ca preferată pentru grătar, gratarul este o tradiție americană, predată din generație în generație. Nu există nici o șansă petrecerea de grătar să își piardă recursul în curând.
În timp ce nu există nici o îndoială că gratarul este o delicatesă americană, există multe teorii diferite cu privire la originea sa. Statul Texas, Virginia, Carolinas sau Georgia, fiecareZona are definitia si istoria propriegratar. Este bine să fie faptul că fiecare zonă are propriile pretenții legitime la istoria grătarului, deoarece fiecare folosește diferite metode și sosuri pentru a-și crea propriul gratar unic.
Și nu ar exista BBQ fără un sos de grătar Texas, care este gros și dulce, cu o aromă bogată de roșii. Sosul Texas folosește, de asemenea, un amestec uscat de frezat de condimente care se aplică carnea de vită și apoi carnea este atârnată peste BBQ pentru a încetini găti.
Sos de gratar sud-est, este un sos mai subțire, cu mai mult un gust de oțet. Carnea lor de alegere este probabil să fie carne de porc. Metoda folosită aici este de a folosi o groapă sau o incintă pentru a concentra căldura de gătit și a fuma în jurul cărnii în timp ce se pregătește.
Aproape fiecare familie are propriul gust și metoda unică folosită pentru a obține doar grătarul potrivit. La următorul dvs. grătar, dacă doriți să revizuiți conversația între cunoscătorii de grătar, întrebați-vă doar ocazional, Știi diferența dintre grătar și grătar? Sau, de unde provine gratarul? Desigur, poate depinde de numărul de băuturi pe care le-ați servit și de răspunsurile pe care le primiți. Dar răspunsurile sunt sigur că vor fi variate și interesante.

Postări populare

Restaurante fast-food