Rețete accesibile în stil gastronomic



Căutați idei de rețetă care sunt ușor de urmărit, ieftin și relativ nevinovat? Încercați să încorporați un favorit de gospodărie americană - ton conservat!
Pentru ceva diferit, care promite să-i mulțumească pe oaspeți și pe familie, Bumble Bee oferă câteva idei delicioase, recipe făcute cu noua primă frișcă de aur cu conserve de ton. Păstrați acest ton gourmet de ton alb albastru solid, gata pregătit în cămară pentru petreceri, oaspeți neașteptate sau întâlniri de familie. Apoi bateți o masă de tip gourmet la prețuri accesibile, care va avea convinși că ați pregătit ceva cu adevărat elaborat și extravagant. Ca un bonus suplimentar, ei se vor bucura de canapés sau entrées care sunt delicioase, dar fără acele calorii grave.
Special dezvoltat de doi dintre bucătarii principali din California, aici sunt rețete care demonstrează modul în care tonul conservat nu este un ingredient obișnuit.
* Paste Rigatoni cu stil mediteranean, cu Albacore de prim fiert
Reteta de bucatarul de bucatarie Fabrice Poigin, Bertrand la Mister A's, San Diego
Acest vas de paste simplu și aromat, cu un reflex mediteranean, este ideal dacă stați la cină cu familia sau sărbătoriți cu oaspeții. Chef Fabrice sugerează să completeze acest lucru cu un pahar din 2001 Spottswood Napa Valley Sauvignon Blanc. Serveste 4.
ingrediente:
1/2 ceașcă de ulei de măsline extra virgin
4 uncii de unt nesărat
1 ceapă mare dulce, tăiat în zaruri de 1/4 inch
2 ardei roșii, desecați și tăiați în zaruri de 1/4 inch
1 tomată de viță de vie coaptă, cubată
5 cuișoare de usturoi, tocate
O cremă de rozmarin
Sare de mare și piper proaspăt măcinat
1/2 cana de vin alb uscat
1 borcan mic de măsline spaniole (măsline verzi umplut cu pimientos), drenat
2 cutii de 6 uncii de albine albastre de albine albastre albastre, drenate
1/2 paste rigatoni paste
1 lingură de ardei tăiată subțire
Parmezan în stare parșanată, răzuit
Pinch de fulgi de ardei roșii zdrobiți (opțional)
Instrucțiuni: Aduceți apă la fierbere într-o oală mare în conformitate cu instrucțiunile de ambalare în pregătirea pentru gătitul pastelor rigatoni. Încălziți 2/3 din uleiul de măsline și 4 uncii de unt nesărat într-o tigaie mare de saut, pe căldură medie până la aproape fierbinte, dar nu fumați. Adăugați ceapa tăiată și gătiți aproximativ 5 minute până când este moale. Adăugați ardei roșii în formă de cubulețe, reducând la căldură scăzută și gătiți până când ardeii sunt moi. Adăugați roșii cubulețe, usturoi tocată și 1/3 linguriță de frunze de rozmarin. Se condimentează cu sare de mare și piper proaspăt măcinat.
Se acoperă și se fierbe la foc mic timp de încă 10 minute. Adăugați 1/2 ceașcă de vin alb sec și fierbeți timp de 5 minute. Apoi, adăugați măsline întregi drenate și ton Bumble Bee Prime Fillet în bucăți solide la amestec de sautéed. Acoperiți și gătiți până când se încălzește tonul (aproximativ 3 până la 5 minute).
Gatiti pasta de rigatoni intr-un vas mare de apa sarata in stare de fierbere conform instructiunilor pachetului sau pana la al dente. Scurgeți pastele într-un șuviță, lăsând puțină umiditate. Aruncați pastele, sosul de ton și apa, apoi puneți-le într-un vas de servire sau pe plăci individuale. Zdrobiți uleiul de măsline rămas deasupra și garnisiți cu arpagicul tăiat în felii subțiri și parmezanul îngroșat. Sus, cu un vârf de fulgi de ardei roșii zdrobiți, dacă preferați o mușcătură mai mică.
* Canape de ton albastru delicat, festiv
Reteta de bucatarul de bucatarie Fabrice Poigin, Bertrand la Mister A's, San Diego
Un canapeu ușor de urmărit și elegant, pentru a vă distra pe oaspeți sau pur și simplu pentru a vă purta la un mod unic de servire a tonului albastru! Serveste de la 6 la 8.
ingrediente:
1 cană de 6 uncii de albine de albine albastre albastre, drenată
2 șobolani la grătar
1 lingura de arpagic, tăiată subțire
1 supă lingură crème fraiche
Sare de mare și piper proaspăt gustat
Paine prajita (opțional)
3 uncii de brânză comté sau cheddar alb în vârstă, tăiate subțire
Crème fraiche extra pentru garnitură (opțional)
1/2 caviar domestic (opțional)
Coji de cireșe (opțional)
Direcții: Se amestecă împreună Prime Fillet cu ton, ceapă, arpagic, cremă fraiche, sare și piper. Înghețați amestecul pe triunghiuri prăjite de pâine sourdough sau în linguri ceramice chinezești. Se pune fiecare amestec de servire cu o felie de brânză și se pune într-un cuptor preîncălzit (300 de grade) până ce brânza începe să se topească - aproximativ 3 minute. Scoateți toasturile sau lingurile chinezești de la cuptor și topul individual cu un punct de crème fraiche și apoi un punct de caviar (opțional). Finisați-vă cu o crenguță de chervil pentru a decora.
* Ton de albastru de primăvară și cartofi de cartofi
Rețetă de bucătar-șef Gerald Hirigoyen, proprietar și bucătar executiv, restaurante Piperade și Fringale, San Francisco
Recunoscută în revista Food & Wine din 2003, Top zece cele mai bune liste de vinuri noi, bucătarul Gerald sugerează să completeze acest entrée cu un pahar de Turnbull Napa Valley din 2001 Sauvignon Blanc. Serveste 4.
ingrediente:
1/2 cesti de ulei de masline
2 cepe mari, felii subțiri
4 ardei chinezesc Anaheim mediu, însămânțate și tăiate subțire
2 frunze de dafin
8 catei de usturoi, decojiti si taiate in felii subtiri
2 lire sterline cartofi de aur Yukon, tăiate

Postări populare

Restaurante fast-food